تکنیکال صنعت
Technical Sanat

پنجشنبه 06 اردیبهشت 1403

روش های استفاده از دریل برقی

روش های استفاده از دریل برقی

دریل جز ابزار های بسیار کاربردی هم در ساخت و ساز و هم استفاده در صنایع می باشد ولی در عین حال ابزاری بسیار خطرناک نیز  محسوب می شود .در این مقاله سعی کرده ایم نکات ایمنی استفاده از دریل های برقی را ارائه نمائیم. قبل استفاده از دریل ، حتما پریز برق خود را از لحاظ ایمنی بررسی کنید اگر دارای سیم لخت و ازاد است و یا اینکه نکات ایمنی که مربوط به پریز برق ایمنی است را رعایت نکرده ، سعی کنید ابتدا آن را حل کنید و سپس دریل را به آن وصل نمائید ، تا به حال بسیار اتفاق افتاده است که با استفاده پریز نا مناسب ، خطرهای بسیار زیادی برای هم وطنان به وجود آمده است. قبل استفاده از دریل ، حتما پریز برق خود را از لحاظ ایمنی بررسی کنید اگر دارای سیم لخت و ازاد است و یا اینکه نکات ایمنی که مربوط به پریز برق ایمنی است را رعایت نکرده ، سعی کنید ابتدا آن را حل کنید و سپس دریل را به آن وصل نمائید ، تا به حال بسیار اتفاق افتاده است که با استفاده پریز نا مناسب ، خطرهای بسیار زیادی برای هم وطنان به وجود آمده است. زمانی که از دریل خود استفاده نمودید ، همانوطور که میدانید مته ، بسیار بسیار داغ است ، پس فراموشتان نشود که تا چند دقیقه به مته دریل دست نزنید. سعی کنید برای هر محیلی که می خواهید دریل کاری کنید ، از مته ای مناسب آن محیط استفاده نمائید ، به عنوان مثال مته ی سنگ بری برای دیوار های آجری و فولاد استفاده می شود ، پس سعی کنید همواره از مته دریل های مناسب استفاده نمائید.زمانی که در حال دریل کاری کاشی ها می باشید ، سعی کنید همواره از از یک مته مخصوص چوب  و یک تکه نوار که باعث جلوگیری ازسرگردان شدن مته می شود استفاده نمائید.زمانی که در حال دریل کاری محیط هایی از جنس گچ می باشید در ابتدا با زدن بر محیط های گچی ، اول محیط های تو خالی را تشخیص دهیدو پس از آن دریل کاری خود را انجام دهید.


امیداواریم که با ایمنی هر چه تمام از دریل های برقی استفاده نمائید.

 

حسگر و مبدل:

مبدل معمولا به المانی گفته میشود که سیگنال(انرژی) را از یک سیستم دریافت و به سیستم دیگر تحویل می دهد.

حسگر یا حس کننده به عنوان المانی تعریف می شود که به نور، حرارت، حساس است و تغییرات آنها را به سیستم بعدی منتقل میکند.

مبدل انرژی غیرالکتریکی را به انرژی الکتریکی و بالعکس تبدیل می کند.

سیگنال های ورودی و خروجی ابزار دقیق:

سیگنال های جاری در حلقه کنترل، در صورتی که آنالوگ باشند معمولا سیگنال ولتاژ( 5- 0ولت) ویا (10- 0 ولت) و سیگنال جریان(20 4 میلی آمپر) می باشند. و برای سیتم های کنترل دیجیتالی و یا با حضور کنترلر دو وضعیتی و موارد دیگر، نوع سیگنال ها و حداقل و حداکثر مقادری آنها فرق خواهد کرد.

صحت (Accuracy)

حد خطایی که یک دستگاه می تواند داشته باشد ، مبنای تعریف صحت آن است ومعمولا به صورت درصدی از گستره کامل دستگاه تعریف میشود.

تولرانس(Tolerance)

حداکثر خطایی است که در محدوده آن مقدار اندازه گیری شده قابل قبول باشد.

گستره(Range Of Span)

گستره یک دستگاه اندازه گیری، فاصله بین مقادیر ماکزیمم و مینیمم متغیر است که یک دستگاه می تواند اندازه گیری کند.

شاید این سوال در ذهنتون شکل بگیره که چرا جریان استفاده شده ، نه ولتاژو چرا در حد میلی آمپر ؟

پاسخ اینه که اثر نویز بر روی جریان کمتر است و اینکه جریان در حد میلی آمپر است نه میکرو آمپر به خاطر این است که در مقابل نویز مقاوم می باشد.